Lezingen en excursies

In dit deel van de website vindt u Informatie over de lezingen, bekend als  “Ermeloo-avonden”, en excursies die in het verenigingsseizoen (september - mei) worden georganiseerd.

klederdracht2De “Ermeloo-avonden” worden gehouden in de Immanuëlkerk, Stationsstraat 137, Ermelo. De aanvangstijd is 19.30 uur, de toegang is gratis.

  De lezingen en excursies worden gecoördineerd door Nely Klarenbeek.

(Leestijd: 1 minuut)

zuiderzeewetOp maandag 18 februari a.s. zullen Linda van der Pol en Bas Visscher ons meenemen in een interessante en boeiende lezing  door de afgelopen eeuw over de gevolgen van de Zuiderzeewet die in 1918 werd getekend.

We herinneren u er graag aan dat, vooraf aan de lezing, er vanaf 18:45 uur al gelegenheid is om een kopje koffie of thee te gebruiken.

Zie de uitnodiging pdf

(Leestijd: 1 minuut)

slide rijksstraatwegOp donderdag 24 januari zal Dick van Wijngaarden ons aan de hand van oude foto's en prentbriefkaarten meenemen voor een nostalgische rondwandeling door het "Ermelo van weleer".

Zie de uitnodiging pdf

(Leestijd: 1 minuut)
     
 

Koffie en thee op de verenigingsavonden in de Immanuelkerk

Vanaf de eerstvolgende verenigingsavond op 22 november is het mogelijk dat u                                       een kopje koffie of thee ook voor de aanvang                                                           van het programma kunt
gebruiken.

 

 


De uitgifte van koffie of thee is vanaf 18.45 uur en stopt om 19.15 uur.
Wij verzoeken u om wel op tijd bij de aanvang van het programma te zijn.